Logo

Мисия История


В основите на дейността на ИСГ "Аспекти" са заложени три градивни начала – професионализъм, качество и упорит труд. Фирмената философия на Дружеството се гради на убеждението, че за създаването на всичко красиво и добро на този свят са нужни много любов, постоянство и всеотдайност. За всеки човек, покупката на собствено жилище е заредена със специални емоции, защото домът е сакрално място, наситено с топлина, спокойствие и неповторима атмосфера. Ето защо Дружеството не просто строи апартаменти, то създава и изгражда домове – това е осъзнатата отговорност и водещата мотивация в работата на екипа.

Всяка сграда на ИСГ "Аспекти" е построена с желание, умение и любов, сякаш е единствена. И когато сърцето остане в градежа построените домове са одухотворени и наситени с жизнена енергия. Смисълът и красотата на строителния бизнес са закодирани в една дума – съзидание. Целта на ИСГ "Аспекти" е с модерни и архитектурно издържани обекти не само да удовлетвори високите критерии на клиентите за собствено жилище, а и да даде своя принос към визията на София – новата столица в Европейския съюз и лицето на страната ни.

Целта намира реализация в изграждането на строителни обекти, изпълнени с професионализъм и качество, в престижни райони, с изцяло изградена среда и околни пространства, в стремежа да се създаде нова култура на обитаване и модерен стил и начин на живот.

 

Aspecti + Aspecti Prima
За нас Постижения Проекти Продажби Галерия Новини Специални оферти