Logo

Вижте нашите оферти »

Къде Как Нашите клиенти


ГАЛЕНА

Една от най-успешните български певици. Популярна не само в България, но извън пределите на страната с многобройни участия. Мечтата й от малка е да се занимава с музика, така след 7-ми клас е приета в музикалното училище в Шумен с профил "народно пеене". След 2 години се премества в музикалното училище в Димитровград по молба на фирма "Пайнер", където попада чрез кастинг. Явява се с народни песни и макар непълнолетна, веднага привлича вниманието с таланта си. Галена притежава нежен алтов глас със специфичен тембър. Изпълнява много добре български народни песни и песни на балканските народи.. На 18 вече е в ефир дебютният й клип към песента "Можеш ли". Секси, провокативна, темпераментна, Галена дава сериозна заявка за големите върхове.


Александра Феодорова Мисис България 2013

Александра Феодорова има висше образование в областта на туризма, а в момента се занимава със собствен бизнес. От малка познава сцената, т.к. е била манекенка. Печели конкурса Мисис България 2013, като целта й е да популяризира благотворителната му кауза.


ГРЕТИ ГАРСИЯ


Изпълнителен Директор на ESTHETIC PRIVILEGE LTD - изключителен представител на Natura Bisse, Барселона, Cosmofrance, Маями (САЩ), Cosmogene S.A., Женева (Швейцария) и Moohan Engineering Group, Сеул, Корея. Компанията е създадена преди повече от 7 години, като развива дейност в България, Сърбия и Румъния.


Амина Зарипова - шампионка по художествена гимнастика

Амина Зарипова e шампионка по художествена гимнастика в периода 1992г. до 1998г.
1993г- Аликанте - световно първeнство
1994г.- Париж - световно първeнство
1995г.- Виена - световно първeнство
1996г.- Атланта - Олимпийски игри
1996г.- Будапеща - световно първенство
1997г.- Берлин - световно първенство

В момента работи като старши треньор на младежкия ансамбъл по художествена гимнастика на Русия.
Омъжена е за известния руски музикант, артист и солист и лидер на група «Нещастен случай». През 1990г. Алекссей Кортнев заедно с Валдис Пелш и актьоритe Игор Уголников, Сергей Денисов и Андрей Гуваков реализира и участва в постановките на популярни телевизионни предавания като «Оба-на», след което следват телевизионните предавания «Дебилиада», «Синие ночи», «Пилот», и др.
Продължително време Кортнев играе в постановки в Студентския театър, гастролира с групата си Нещастен случай и работи в киното и телевизията. Кортнев пише текстове за телевизионни реклами на «Пепси», «Wrigley’s», «M&M’s», «Мoccona» и др.

Клиенти на ИСГ "Аспекти


Деси Банова

Изключително съм щастлива, че притежавам имот, построен от Инвестиционно- строителна група "Аспекти", която се отличава със своя уникален стил и качество! Семейство Барбукови и техният екип не просто създават красиви сгради, но те влагат сърце и душа във всяко жилище и това наистина си личи! Със своята работа те допринасят София да придобие истински европейска визия. Благодаря на ИСГ "Аспекти" за неповторимата атмосфера, която създават, за изключителната коректност и висок професионализъм!

С пожелание за нови върхове и винаги безоблачно небе,
Деси Банова


Евгени Минчев, PR и продуцент

Като PR и продуцент съм сред хората, които работят с Аспекти плюс от самото създаване. С тази референция изразявам своята висока оценка за осъществяваните до момента съвместни пи ар проекти.
В продължение на това наше сътрудничество и водейки се от една моя любима мисъл: “Не е трудно да ми се угоди, лесно се задоволявам с най-доброто!” за себе си аз избрах ИСГ “Аспекти” като фирма, на която мога да се доверя в изграждането на моя нов дом. Благодарение на новаторските идеи, точността и прецизността на целия екип и оригиналните предложения лично на г-н и г-жа Барбукови, днес аз имам един интересен, нестандартен и стойностен имот.


Ружа Кънчева, Управител на РА


С екипа на Аспекти ме свързват приятелски и партньорски отношения през последните десет години. Следя стремителното развитие на фирмата и уважавам непрекъснатия им стремеж към усъвършенстване, коректността към клиентите, благотворителната дейност, съпричасността им към българските традиции и духовност. Смятам, че за тях градежът на дом е свята дейност и винаги се радвам, когато видя завършените обекти - празнично цветни - и щастливите хора, получаващи ключовете за мечтаните си жилища.


Клиент на ИСГ "Аспекти"


Миглена Куртева

Миглена Куртева е носителка на престижната награда Бизнес дама на годината 2011.

Габриела, изпълнителка от АРА мюзик

Благодарности на ИСГ "Аспекти" за хубавата сграда, китния комплекс и най-вече, че превърнаха мечтания за мен дом в реалност.
С пожелание за бъдещи успехи,

Проф.дхн. Александър Алексиев

Към секция Химия при катедра Химия и биохимия, физика и биофизика
Автор на над 110 труда в реномирани чуждестранни издания в областта на Аналитичната химия, Биохимия и др.; 20 внедрявания в областта на цветната и черна металургия, клинична химия, стоматология и реставрация на културни паметници;
Включен в Marquis Who’s Who In The World

Ние, аз и семейството ми в качеството си на собственици на урегулиран поземлен имот в престижния южен район на София- кв. Манастирски ливади-изток, се обърнахме към фирмата за изграждане на жилищна сграда с изключително високи показатели.
Още от самото начало екипът на ИСГ “Аспекти плюс” и лично г-жа Весела Барбукова бяха много ефективни в разбирането на спецификата на нашите лични нужди и предложи възможно най- оптималното партньорство помежду ни. Като продължение на това отлично начало бе изготвянето на прекрасен идеен проект от архитекта на фирмата- г-н.Ненчо Начев и последвалата съвместна работа в процеса на изпълнение на проекта и договора ни. Ние ценим цялостното им обслужване, заинтересованост и възможност за откликване за всякакви възникнали проблеми. До този момент ние не еднократно сме се убедили в нашия правилен избор да работим с ИСГ “Аспекти плюс”. Фирмата разполага с необходимите квалифицирани специалисти и съвременна техника, което е предпоставка за качествено изпълнение на строително- монтажните работи и надеждност.
С радост бихме препоръчали ИСГ “Аспекти плюс” като лоялен и коректен партньор, като компания, на която можете да се доверите в изграждането на Вашия дом, защото те оставят сърцето си във всеки един камък, който вграждат.

Д-р Бързашки, Balkan Dream Properties

В последните години се появиха много строителни фирми, предлагащи на пазара сгради с нови и различни архитектурни виждания. Строителният бизнес, обаче не е само разчупеността на сградата и нейния външен вид, а доверие, което трябва да създадеш в клиента. Твърдо заявявам, че "Аспекти Плюс" спечелиха моето доверие!


Людмила Димитрова, Треньорка по художествена гимнастика

Треньорката по художествена гимнастика Людмила Димитрова е работила в над 40 държави. Вече 13-а година работи с руския национален отбор по художествена гимнастика при вездесъщата Ирина Винер. Основната задача на българската специалистка е да поставя съчетанията на всички гимнастички в «сборная», но основно работи с олимпийската шампионка Алина Кабаева. Людмила Димитрова живее в Москва.

Клиент и партньор на "Аспекти плюс" ООД

Д-р Василев, офталмолог

Като клиент на ИСГ “Аспекти” и собственик на имот, изграден от фирмата мога да кажа, че няма по-важно от това да живееш в дом изграден от сърце, с мерак и мисъл към всеки един детайл. Горещо препоръчвам "Аспекти плюс" ООД като коректен и креативен партньор.

Someplace Else, агенция за недвижими имоти от Великобритания

Виж референциата »

За нас Постижения Проекти Продажби Галерия Новини Специални оферти