Logo

Вижте нашите оферти »

Къде Как Нашите клиенти
  • Ние работим за Вас с професионализъм, качество и любов.
  • Имаме дългогодишен опит в строителството.
  • За нас са важни българският дух и традиции.
  • Всяка сграда строим с вдъхновение и любов, сякаш е единствена.
  • Ще познаете сградите ни по знамената: българското – за да ни напомня за корена и традициите ни и знамето на Обединена Европа – за да очертае новата ни европейска принадлежност.

Инвестиционно строителна група Аспекти има за цел да построи на своите клиенти “щастлив дом” – качествен, функционален, в уредена инфраструктурна среда.

Покупката на жилище е много емоционален момент. А и българинът има почти култово отношение към собствеността си, което показва, че гледа трайно на ценностите и държи на традициите. Ние, от своя страна, се опитваме да се впишем в тези традиции и в този начин на мислене. Стараем се да правим все по- качествени и по- добри домове, защото днес клиентът е взискателен и оценява не само имотът като такъв, а и заобикалящата среда, инфраструктурата, удобствата, поддръжката и управлението, а не на последно място и продажбеното и следпродажбено обслужване, което получава.

Стилът и начина на офериране на имоти, договарянето, цялостното юридическо, документално и комуникационно обслужване на клиентите е приоритет номер едно в работата ни.

Персоналният контакт с всеки един от нашите клиенти има за основна цел да конкретизира нуждите, идеите, финансовите възможности, очакванията и допълнителните изисквания на всеки клиент.

Екип “Продажби” е структуриран юридически към дружество „Аспекти плюс” и осъществява връзката с клиентите.

Той организира целият процес на покупко-продажба на имотите – оценка, договаряне, юридическо и нотариално обслужване, обработка на финансиране /при банков кредит за покупка на имот/, както и  целия  документален поток до получаване на имота от клиента.

С последщата информация бихме желали да Ви покажем стъпките в процеса на покупка на ДОМ.
Прочети повече »

 

За нас Постижения Проекти Продажби Галерия Новини Специални оферти