Logo

Завръщането на НТ БАРБУКОВ с постановката „ СЕГА ИЛИ НИКОГА”


НТ ТЕАТЪР БАРБУКОВ СЕ ЗАВЪРНА НА СЦЕНАТА С ПОСТАНОВКАТА „СЕГА ИЛИ НИКОГА” СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАТИШИЕ.
Актьорите Стефка Янорова, Красимир Ранков, Ярослава Павлова и Веселин Ранков умело, с лекота и много чувство за хумор пресъздават брачните тегоби и вълнения на две съпружески двойки.
„… Щастливите бракове са много малко, а разводите прекалено много. Съпрузите се разделят, за да намерят щастието в следващия брак, но в повечето случаи повторният брак е още по-неудачен от първия. За враждуващите съпрузи разводът изглежда желан изход от положението. Но, оказва се че и разводът и свързаната с него самостоятелност не носят щастие… Ето, за всичко това написах пиесата.” споделя авторът на пиесата Валентин Красногоров.
„В спектакъла „Сега или никога” анализираме важната тема за малкото щастливи бракове и много разводи. Историята е много весела, но в същото време разбулва пред погледите ни собственото ни концентрирано всекидневие. Остроумният разказ за две семейства, забъркани в рискован любовен четириъгълник, я правят привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото “и да си женен, и да не си женен след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня и опитният актьор Красимир Ранков.
Комедийната пиеса се хареса на многобройната публика, която беше изпълнила залата на театър „Сълза и смях” на 28.10.2013г. вечерта.
Постановката „Сега или Никога” ще зарадва почитателите на театралното изкуство и на 8 ноември от 19.00ч. на открита сцена „СЪЛЗА И СМЯХ”.
     
« назад към проекти
За нас Постижения Проекти Продажби Галерия Новини Специални оферти